divendres, 4 de juliol del 2014

Compareixença





La compareixença del Primer Secretari del PSC de Vilanova del Camí, posa de manifest la degradació política i moral de l'Agrupació del Partit al municipi.

Efectivament, es una compareixença estrambòtica sense cap ni peus, que nomes te l'explicació en la desorientació política en la que està immers el PSC a Vilanova de la mà de l'actual executiva. Comença per demanar a l'Alcaldessa, que renunciï a l'acta de regidora i no utilitzi les sigles del Partit, perquè ha mostrat la seva discrepància amb l'Executiva que ell presideix. Inversemblant petició a una persona que representa al  PSC amb tota legitimitat a l'Ajuntament de Vilanova del Camí, doncs formava part de la llista del Partit la que va obtenir més vots. Al renunciar el primer de la llista el segon, es el que ocupa el primer lloc i així successivament, per tant cas inimaginable que es complís aquesta absurda petició, continuaria un altre membre del grup municipal del PSC per suposat, sempre com ha esta el cas meritori de la Vanessa González, que obtingues en el moment de l'elecció del nou Alcalde/dessa el vot majoritari del Ple.

Menteix el Primer Secretari quan diu que a partir d'ara el Partit es desvincula de l'Alcaldessa,  quan el cert es que des de el maig del 2011 l'executiva actual esta desvinculada del tot del grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Vilanova del Camí. En tres anys, el Primer Secretari ha assistit a l Ple una sola vegada i l'únic posicionament públic que ha fet en relació a l'activitat del grup municipal socialista, ha estat criticar públicament la posició del grup en una sessió plenària en relació al Dret a Decidir. La qual cosa indica que ha estat absent i molt lluny de l'activitat municipal en general i de l'activitat dels socialistes a l'Ajuntament en particular, lo qual crec sincerament que el desqualifica per fer les afirmacions que ha fet i demanar e que ha demanat.

Un darrer apunt, qüestiona a la meva persona per emetre opinions i comentaris pel fet de que hagi ocupat trenta-cinc anys l'Alcaldia de Vilanova del Camí. Això  es negar que el pensament de les persones evoluciona i que els temps actuals estan canviant vertiginosament. Cosa que ell no fa i no sap, sinó segurament ja hauria deixat fa temps un càrrec en el que no aporta res de positiu.

                                                                         Joan Vich Adzet

                                                            ex-Alcalde De Vilanova del Camí

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada