dilluns, 7 d’abril del 2014

Carta de comiat

Carta de Comiat als Veïns i veïnes de Vilanova del Camí
 
Benvolgut, Benvolguda,
M’adreço a vostè per comunicar-li que he presentat la renuncia al càrrec d’Alcalde de Vilanova del Camí. Aquesta decisió es coherent amb el meu compromís de les últimes Eleccions i te la voluntat de facilitar el relleu generacional i fer possible que emergeixin nous lideratges, que donin un renovat impuls a la transformació del municipi i la millora del benestar dels vilanovins i vilanovines. Si em permeteu la llicència, una nova primavera ara que es el temps.

Durant tots aquests anys la meva prioritat ha estat treballar per l’interes general de la ciutat per sobre de qualsevol altre. He pogut cometre errors ho se,  pro sempre he actuat sota aquest principi. He vist créixer els meus fills amb Vilanova del Camí, he  tingut l’orgull de veure i viure al seu costat i al de tots vosaltres, les profundes transformacions del nostre poble, gràcies a l’esforç compartit per part de tots, he tingut l’honor de comptar sempre amb el vostre suport majoritari, sense el qual res hauria estat possible.

He tingut en tot moment, en l’exercici de la meva responsabilitat de govern,  l’ajut de valuosos  companys de Consistori que han contribuït de manera decisiva al progrés del nostre volgut poble. També vull, en aquesta hora agrair la col·laboració professional que sempre m’han atorgat el personal de l’Ajuntament, amb el que hem pogut bastir equips eficiènts que han facilitat en gran mesura el treball devegades feixuc al servei de la ciutat. També el meu reconeixement als grups polítics del govern o l’oposició, perquè la seva tasca de crítica unes vegades de col·laboració altres, han contribuït a estimular i ha millorar l’acció del govern.

S’ha fet molta feina i sempre l’he fet amb entusiasme donant el millor de mi mateix, els millors anys de la meva vida. No hem sento cansat, estic il·lusionat i esperançat pel futur del nostre poble. Queda encara molta feina per fer, molts horitzons per atalaiar, molts cims per conquerir.

Marxo tranquil,   perquè deixo l’Ajuntament en les millors mans,  estic convençut, que Vilanova del Camí seguirà anant  endavant de la seva mà. Només demano per ells i en especial per la que confio sigui la nova Alcaldessa, la màxima col·laboració en benefici de la ciutat. Si, per primera vegada una dona jove, preparada al front del govern.

Tanco el més llarg i apassionant tram de la meva vida sense nostàlgia i no els càpiga cap dubte, que sempre estareu en el més profund del meu cor. I des de on la vida hem porti, seguiré bategant i col·laborant amb aquest poble.

Moltissimes gràcies a tothom.

                                                                                              Joan Vich Adzet

                                                           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada