diumenge, 6 d’abril del 2014

Pressupost 2014


 
El Pressupost 2014, per a seguir fent front als reptes que te el municipi.

El darrer Ple de l'Ajuntament ha aprovat per ample majoria els comptes per l'exercici d'engany, per un import de 11.189.667 milions d'euros. El pressupost incrementa en un 25 % les partides de serveis a les persones per a fer front a la situació que la persistent crisi està provocant entre la nostre gent, manté i fins i tot amplia la tarifació social dels serveis i activitats municipals, les bonificacions de taxes, del impost de plusvàlues en cas de desnonaments, així com les beques per transport dels estudiants.

S'estableix subvencions per a noves activitats econòmiques al municipi a proposta d'Esquerra i Convergència, que sumen a la ja existents en la llicència d'obres permís d`obertura d'establiments, per tal d'incentivar l'activitat econòmica. També es preveu en l'àmbit econòmic la posada en funcionament del Centre d'innovació Anoia.

Menció especial mereix el capítol d'inversions. Per primera vegada en el període de crisis econòmica en el que ens trobem, incorpora un nombre important d'obres que sens dubte representen un salt quantitatiu i qualitatiu en la millora urbana i dels equipaments municipals.

Em refereixo a les obres del carrer Major, remodelació del casal d'Avis, acabament de la zona de recerca del Centre d'Innovació Anoia, substitució de les comportes de la resclosa del Parc Fluvial, entre les més importants.

Per tant es un Pressupost que sense baixar la guàrdia per a fer front a la situació que la crisis provoca, introdueix estímuls a l'activitat econòmica, fent un esforç inversor notable, que a mes de continuar millorant el municipi, ajuda a impulsar l'economía del territori.

Això ha estat possible gràcies al treball rigorós de contenció Pressupostària del govern de la ciutat al llarg dels darrers tres anys i a la col.laboració i cooperació entre els grups polítics, que anteposant l'interés general, als  partidistes han fet possible, que el municipi continui avançant. Tot plegat es el que ara es posa de manifest de manera evident en aquest Pressupost 2014 que permet continuar fent front als reptes i necessitats que el municipi i la nostre gent te al davant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada